new student bt

مقطع دکتری تخصصی دانشکده

دوره‌های دکتری در دانشکده کامپیوتر به دو صورت آموزشی پژوهشی ( (taught and researchو پژوهش محور (by Research) می باشد که پذیرش در دوره آموزش محور از طریق برگزاری آزمون سراسری و مصاحبه علمی صورت می‌گیرد و پذیرش در دوره دکتری پژوهش محور، براساس معدل دانشجو در مقاطع قبل و تعداد مقالات چاپ شده توسط دانشجو در مجلات معتبر صورت می گیرد. در دوره آموزش محور، دانشجویان پس از گذراندن دروس تخصصی مربوط به گرایش خود، در آزمون جامع شرکت می‌نمایند و پس از موفقیت در این آزمون، وارد مرحله اخذ رساله دکتری می‌گردند. دانشجو پس از تأیید پیشنهاد رساله دکتری خود توسط کمیته تخصصی، می تواند پژوهش های تخصصی خود را در زمینه رساله دکتری آغاز کند. پس از این مرحله با چاپ دو مقاله در مجلات معتبر علمی، دانشجو می‌تواند جلسه دفاع از رساله خود را برگزار نماید. در دوره دکتری پژوهش محور که مجموعه‌ای از فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی است، هدف تربیت پژوهشگرانی است که با نوآوری وخلاقیت در جهت رفع نیازهای کشور با گسترش مرزهای دانش کوشا باشند.

مجموع واحدهاي دوره دکتري تخصصی پژوهش محور در برنامه درسی مصوب هر رشته مشخص گردیده است که بنا به نظر استاد یا استادان راهنما، دانشجو موظف به گذراندن آن (ترجیحاً درنیمسال اول تحصیل خود) خواهد بود. مدرک دکتري تخصصی پژوهش محور مانند مدرک دکتري تخصصی آموزشی پژوهشی معتبر است و دانش آموختگان در این شیوه از مزایاي استخدامی مترتب برآن، از جمله عضویت در هیأت علمی دانشگاهها و موسسه هاي آموزش عالی و پژوهشی با رعایت سایرمقررات بهره مند خواهند شد.

در حال حاضردوره دکتری در دانشکده کامپیوتر در گرایش‌های زیر دانشجو می پذیرد:

•    مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار
  •    مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی
  •    مهندسی کامپیوتر گرایش معماری سیستم های کامپیوتری

کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد است و هرگونه برداشت از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
طراحی شده در مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات
Sign Pourya