new student bt

معرفی دانشکده

معرفي

گروه کارشناسی مهندسی کامپیوتر در سال ۱۳۷۰ فعالیت خود را در دانشکده فنی و مهندسی آغاز نمود. با توجه به تعداد محدود گروه‌های مهندسی کامپیوتر در دانشگاه‌ها در آن زمان، همچنین استفاده از اعضای هیات علمی مجرب، به سرعت گروه مهندسی کامپیوتر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد مورد توجه خاص شرکت کنندگان کنکور قرار گرفت. از این رو در سال ۱۳۷۱ گروه کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم‌افزار شروع به کار کرد. با گسترش رشته‌های تحصیلی در گروه کامپیوتر، افزایش تعداد دانشجویان و تعداد اعضای هیأت علمی با درجه دکتری تخصصی، دانشکده مهندسی کامپیوتر در سال ۱۳۸۷ مصوب گردید و در ساختمان فعلی مستقر گردید. دانشکده مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی دارای سه رشته مهندسی کامپیوتر نرم‌افزار، مهندسی سخت‌افزار و مهندسی فناوری اطلاعات و یک گروه کارشناسی ناپیوسته تکنولوژی نرم‌افزار می‌باشد. رشته‌های مصوب در مقطع کارشناسی ارشد در دانشکده عبارتند از مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار، مهندسی کامپیوتر گرایش معماری سیستمهای کامپیوتری و مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی و رشته هوش مصنوعی و رباتیک می‌باشد. در مقطع دکتری دو رشته مهندسی نرم‌افزار و معماری سیستم‌های کامپیوتری در دانشکده مطرح می‌باشد.

برنامه راهبردی دانشکده در بهمن و اسفندماه ۱۳۹۳ تهیه گردید و در راستای رسیدن به اهداف و راهبردهای دانشکده، برنامه عملیاتی دانشکده در سال ۱۳۹۴ تهیه گردید. این برنامه در فروردین ۱۳۹۴ به ریاست دانشگاه ارائه گردید و اکنون در حال اجرا می‌باشد.
دانشکده مهندسی کامپیوتر با توجه به سابقه فعالیتهای خود، از اعضای هیأت علمی توانمند و دارای سابقه علمی پژوهشی مناسبی تشکیل شده است. بیش از هفتاد درصد اعضای هیأت علمی در حال حاضر فعال بوده و تعدادی از اعضا در حال تحصیل در مقطع دکترا می‌باشند. با توجه به تنوع رشته‌های تحصیلی در مقاطع مختلف تحصیلی در دانشکده نیاز به تقویت هیأت علمی دانشکده احساس می گردد.
در حال حاضر اين دانشکده داراي 19 رشته تحصيلي در مقاطع مختلف (كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري) با 28 نفر عضو هیأت علمی تمام وقت و 1380 نفر دانشجو مي‌باشد. تاكنون 9460 نفر دانشجو از اين دانشكده فارغ التحصيل شده‌اند.

کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد است و هرگونه برداشت از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
طراحی شده در مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات
Sign Pourya